ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το vroom.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους εσείς επιθυμείτε και με απόλυτη ασφάλεια. Οι μέθοδοι πληρωμής είναι οι εξής:

- Πληρωμή επί αντικαταβολή κατά την παράδοση των προϊόντων (μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας): πληρώνετε τοις μετρητοίς όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας. Το κόστος αντικαταβολής είναι 1.50 ευρώ.

- Πληρωμή κατά την παραλαβή των προϊόντων σας από το κατάστημα είτε με μετρητά είτε μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ή PayPal.

- Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα:

 Η πληρωμή της εκάστοτε παραγγελίας πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια με χρήση πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners) έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας ή χρεωστικής κάρτας,  η οποία υποστηρίζει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Το ποσό χρέωσης θα πρέπει να είναι διαθέσιμο και θα δεσμεύεται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας από την Εταιρεία μέσω μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Στη φόρμα παραγγελίας που θα βρείτε, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας και θα πρέπει να είστε δικαιούχος της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για την εκάστοτε συναλλαγή. Για αγορές άνω των €200 δίνεται η δυνατότητα 6 άτοκων δόσεων.

- Πληρωμή με PayPal: Αυτόματη μετάβαση και εξόφληση μέσω του συστήματος ασφαλών συναλλαγών Paypal, υπό τους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις αυτού. 

- Κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό: Μπορείτε να επιλέξετε να καταθέσετε το ποσό της συναλλαγής σε έναν από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς επ’ ονόματι της εταιρείας μας. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελία σας και με την ολοκλήρωση της κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί το αποδεικτικό της συναλλαγής στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@v-room.gr ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2831 058820

Στοιχεία Λογαριασμών Δικαιούχου:

  1. EUROBANK IBAN: GR4002601360000130200984383
  2.  0026.0136.13.0200984383

Σημειώνεται ότι συναλλαγές άνω των πεντακοσίων (500,00) Ευρώ καθώς και οι συναλλαγές που αφορούν σε αγορά προϊόντων προς αποστολή στο εξωτερικό δύνανται να πραγματοποιούνται μόνο με τραπεζικά μέσα, ήτοι είτε με χρεωστική / πιστωτική κάρτα,  μέσω Paypal ή με κατάθεση σε λογαριασμό. Ως εκ τούτου, παραγγελίες, το συνολικό τίμημα των οποίων υπερβαίνει το ποσό αυτό, δεν δύνανται να πληρώνονται με αντικαταβολή και, σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα θα πρέπει η πληρωμή να γίνει είτε μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ή PayPal.

Η χρέωση, εκτός από την αξία του παραγγελθέντος προϊόντος περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής του προϊόντος μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στον όρο 6 κατωτέρω. Για να πραγματοποιήσετε την αγορά σας μέσω της Ιστοσελίδας θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε σε αυτήν.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί στη διεύθυνση που έχετε ορίσει μέσα από τη σελίδα πληρωμής (οικία, εργασία κλπ.) και παρακαλούμε όπως βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση παραλαβής που εισάγετε είναι σωστή. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε, μέσα από την ίδια σελίδα, να την παραλάβετε απευθείας από το φυσικό μας κατάστημα.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ACS, στην οποία η Εταιρία μας θα προωθεί τα απαιτούμενα για την παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών στοιχεία των πελατών, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και τηλέφωνο επικοινωνίας. Με την αποδοχή των παρόντων όρων συναινείτε ταυτόχρονα στην τήρηση, επεξεργασία και διαβίβαση των ως άνω δεδομένων από την Εταιρία προς τις εταιρίες ταχυμεταφορών για τους σκοπούς εκπλήρωσης της υπηρεσίας.

Επιπλέον, με την θέση της παραγγελίας αναγνωρίζετε ρητά ότι, εφόσον η Εταιρία αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε εσάς, ο κίνδυνος απώλειας ή φθοράς αυτών μετατίθεται σε εσάς από την χρονική στιγμή που εσείς ή το πρόσωπο που ορίζεται από εσάς και είναι διάφορο του μεταφορέα έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή των προϊόντων.  Εάν το προϊόν καταστραφεί κατά τη μεταφορά, παρακαλούμε ενημερώστε άμεσα την Εταιρία.

Οι χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από τον τόπο παραλαβής που επιλέξατε. Η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης του παραγγελθέντος προϊόντος θα εμφανίζεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας το οποίο θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.  Η κανονική παράδοση είναι συνήθως εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη τοποθεσία σας.  Παραγγελίες που πραγματοποιούνται κατά τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες δρομολογούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε εορταστικές ή εκπτωτικές περιόδους ενδέχεται να υπάρχει μικρή καθυστέρηση.

Έξοδα Αποστολής: 

Η αποστολή παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 70 ευρώ και 3.50 ευρώ για αγορές κάτω των 70 ευρώ( ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας ).

Διαδικασία Παράδοσης: Θα λάβετε ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας που θα επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία σας έχει αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις μας. Σε αυτό το μήνυμα θα υπάρχει και ο αριθμός αποστολής ώστε να μπορείτε σε πραγματικό χρόνο να ενημερώνεστε ηλεκτρονικά για την πορεία της παραγγελίας σας.

Είναι προτιμότερο να εισάγετε μια διεύθυνση παραλαβής στην οποία κάποιος θα είναι παρών για να παραλάβει την παραγγελία σας κατά τη διάρκεια ωρών εργασίας, όπως για παράδειγμα στο χώρο εργασίας σας. Εάν δεν βρίσκεται κανείς εξουσιοδοτημένος να παραλάβει και να υπογράψει για την παραγγελία στoν τόπο παραλαβής, θα βρίσκετε στο γραμματοκιβώτιο σας ένα σημείωμα, που θα σας ενημερώνει αφενός για το ότι δεν κατέστη δυνατή η παράδοση λόγω απουσίας σας και αφετέρου  για το υποκατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών από όπου θα μπορέσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Στις περιπτώσεις που είτε δεν παραλάβετε εντός δέκα (10) ημερών την παραγγελία σας από τον τόπο που θα σας έχουμε υποδείξει στο ως άνω σημείωμα, είτε η παράδοση της παραγγελίας σας κατέστη αδύνατη λόγω λανθασμένης διεύθυνσης αποστολής, θα θεωρείται ότι προβαίνετε σε ακύρωση της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή, η Εταιρία θα σας επιστρέφει εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την επιστροφή της μη παραληφθείσας παραγγελίας στο κατάστημά της το πλήρες ποσό που καταβάλλατε για τις αγορές σας.

Παραλαβή από το κατάστημα: Έχετε την επιλογή να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα. Η παράδοση είναι ΔΩΡΕΑΝ. Θα λάβετε σχετικό ενημερωτικό e-mail όταν το δέμα σας είναι έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα και για να το παραλάβετε θα πρέπει να επιδείξετε το e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας καθώς και κάποιο έγκυρο έγγραφο αναγνώρισης της ταυτότητάς σας. Το δέμα σας θα βρίσκεται στο κατάστημα μας 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που σας σταλεί το επιβεβαιωτικό e-mail παραλαβής. Αν δεν καταφέρετε να το παραλάβετε εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος, η παραγγελία σας θα πρέπει να ακυρωθεί & τα προϊόντα που είχατε επιλέξει θα αποδεσμευτούν.